It is currently Fri Dec 15, 2017 6:27 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: NEW PLEASE HELP QG
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 2:28 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Tue Apr 01, 2008 2:06 am
Posts: 82
ok I dont have the time to look in all the topics I ask 2 for things


1 How do you import with out a floppy disk I saw it somewhere once but forgot were

and 2 how is QG 2 going are they still working on it ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 2:58 am 
Offline
The Prince of Shapeir

Joined: Tue May 08, 2001 4:12 am
Posts: 8872
Location: Phobos
1) Put your character .sav file in the game directory.

2) You don't need to check 'all the topics'. Simply check the front page or the progress reports thread.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 3:02 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Tue Apr 01, 2008 2:06 am
Posts: 82
Anonymous Game Creator 2 wrote:
1) Put your character .sav file in the game directory.

2) You don't need to check 'all the topics'. Simply check the front page or the progress reports thread.


I need s step by step it wont let me save if not on a floppy drive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 3:08 am 
Offline
The Prince of Shapeir

Joined: Tue May 08, 2001 4:12 am
Posts: 8872
Location: Phobos
When the 'Export Hero' menu appears, you should be able to simply change the directory from a: to c: in order to save the .sav file onto your hard drive instead of a floppy disk.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 3:13 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Tue Apr 01, 2008 2:06 am
Posts: 82
Anonymous Game Creator 2 wrote:
When the 'Export Hero' menu appears, you should be able to simply change the directory from a: to c: in order to save the .sav file onto your hard drive instead of a floppy disk.


I hope this works thanks all


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 1:13 am 
Offline
Peasant Status
User avatar

Joined: Tue Apr 12, 2005 4:28 am
Posts: 26
Remember that QFG 1,2,3 & 4 (except for the windows version) are all dos based gamed.  The floppy drive is "a:". The Harddrive is "C:".  If you want to put it on the hard drive, have it go to "c:".  also, you could do "c:\sierra\qg2"

_________________
Why can't people just...hold on, I'll remember it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 1:31 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Tue Apr 01, 2008 2:06 am
Posts: 82
Groveborn1234 wrote:
Remember that QFG 1,2,3 & 4 (except for the windows version) are all dos based gamed.  The floppy drive is "a:". The Harddrive is "C:".  If you want to put it on the hard drive, have it go to "c:".  also, you could do "c:\sierra\qg2"



thanks I am not a does master I am only 16 my brothers played QG from the beginning


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group