It is currently Sat Oct 21, 2017 12:16 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Oct 26, 2008 3:45 pm 
Offline
Royal Servant Status
User avatar

Joined: Wed Jul 16, 2008 10:25 am
Posts: 60
Location: Karachi,Pakistan.
An idea just clicked my mind , so i thought i should share with you all, is it possible to combine all the three remakes i.e, KQ1, KQ2, and KQ3 together, like when the first game finishes the story continues instead of loading the second or third sequel the player just plays as the story proceeds (it will b like a movie), and when after KQ4 remake completed can add that one too since all the games are build using ags , is it possible ?
i know it will surely need the cooperation of IA and MMgames teams as well.......


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Oct 26, 2008 4:03 pm 
Offline
Trusty Riding Saurus
User avatar

Joined: Mon Sep 24, 2007 10:02 pm
Posts: 1100
Create a .BAT file :rollin

_________________
The moat monsters appreciate your good taste.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Oct 26, 2008 4:28 pm 
Offline
Royal Servant Status
User avatar

Joined: Wed Jul 16, 2008 10:25 am
Posts: 60
Location: Karachi,Pakistan.
DrJones wrote:
Create a .BAT file :rollin


whatever


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Oct 26, 2008 4:45 pm 
Offline
Forum Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 25, 2001 8:28 pm
Posts: 11434
Location: The Netherlands
No. Merging several games into one AGS project creates a lot of conflicts with stuff like variables, characters and sound/music. Unless, of course, you'd work to script around it. But it's easier for us to simply ask you to double-click the program file of each game yourself, rather than put work into such an endeavour.

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Nov 02, 2008 3:54 am 
Offline
The Master of All Things Musical
User avatar

Joined: Tue Aug 20, 2002 8:57 pm
Posts: 4025
Location: Manitoba, Canada
Tehseen wrote:
DrJones wrote:
Create a .BAT file :rollin


whatever


Obviously not a DOS user.

_________________
01010100 01101000 01100101 00100000 01100011 01100001 01101011 01100101 00100000 01101001 01110011 00100000 01100001 00100000 01101100 01101001 01100101 00101110


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: king's quest 1+2(+3 possibly), possible?
PostPosted: Sun Nov 02, 2008 6:45 am 
Offline
Royal Vizier Status
User avatar

Joined: Thu Mar 18, 2004 6:20 am
Posts: 2047
Location: Somewhere in Ohio...
MusicallyInspired wrote:
Tehseen wrote:
DrJones wrote:
Create a .BAT file :rollin


whatever


Obviously not a DOS user.

Or a user of the Batcomputer.

Bad, I know, but after that setup, I just had to say it.

_________________
There is balance in all things. Live in symmetry with the world around you. If you must blow things up and steal from those around you, THAT'S WHAT RPGS ARE FOR!

Official Member of the VGL Street Team
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group