It is currently Sun Dec 17, 2017 8:13 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
Author Message
 Post subject: King's Quest I and II Autorun Cd-Menus!
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 8:40 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
Hi. I am just wondering if anybody knows about the cd menu's I have ran into the previous year. There was a fan who posted a cdmenu for Both King's Quest I and II plus the voice and music packs. What it is, its a menu where you copy the contents of both games, voice packs and music packs into the appropiate directories and once burned to a cd-r the menu pops up once the cd is placed in the cd-rom drive. (ex: Kinda like those menus in commercial games)

Does anyone know what I am talking about? I am sure some people have ran into this in the past. If anybody still has it I would greatly appreciate having it again. Who knows, the same person who made it may actually wait until Quest for Glory II comes out and add it to the menu ;)

I'm out. Peace :hat :rollin


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 9:08 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Wed Apr 07, 2004 5:05 am
Posts: 3
Location: New Zealand
Yea Man Listen To Ghostface Killah The Pretty Tony lol. I got those automenu things and they go good. I hope someone makes one for QG2 cause that game off the hook kid,
preach!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 12:50 pm 
Offline
Honorary AGD
User avatar

Joined: Fri Sep 13, 2002 1:19 am
Posts: 5362
Location: US of A
I'm not so sure. The only form of distribution we use is through our website. Setting the game up to be burned to CD is just asking people to distribute it in other ways.


Top
 Profile  
 
 Post subject: I have them
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 3:28 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Sun Jan 12, 2003 9:42 am
Posts: 103
I have them. I can't remember who made the menus, but they do work nicely. I'll post them with instructions if someone in charge says it's okay.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 3:35 am 
Offline
Honorary AGD
User avatar

Joined: Fri Sep 13, 2002 1:19 am
Posts: 5362
Location: US of A
I suppose it would be okay as long as the person using them understands that they are for their own personal use only, and that the games cannot be redistributed to other parties via CD.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest I and II Autorun Cd-Menus!
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 10:19 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
Sure. Its just for my own personal use. I just like those cd menus because it makes everything look more professional!

Thanks!

:hat


Top
 Profile  
 
 Post subject: CD Menus!
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 11:04 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
So, will someone please enlighten me! I mean if one of you guys would send me the cd menus it would be great. By the way, nz_goat_213 check your PM! That was me on MSN Messenger!

Later! :hat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Cd Menus! Urgent!
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 7:24 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
Please! Can someone kind enough please post or send me some link to these cd menus. I would really appreciate it. Thanks!

Shalkar!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 10, 2004 10:27 pm 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Sun Jan 12, 2003 9:42 am
Posts: 103
Sorry! I haven't been around for a while, but I'll email them now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 12:16 am 
Offline
Knight Status
User avatar

Joined: Sun Apr 20, 2003 6:55 am
Posts: 367
Location: Ferry Boat
were you able to actually get them shalkar cuz i have at least one of em

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 5:35 am 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Sun Jan 12, 2003 9:42 am
Posts: 103
I was just finally able to upload them, so he should be able to get them just fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 7:48 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
Malkdarshin: You said, "I was just finally able to upload them, so he should be able to get them just fine." So, where did you upload them at? If you can please send me a link. Much appreciated. Thanks.


Shalkar  :hat


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 8:02 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
Got the menus! W00t!!!!!!

:hat


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 1:03 pm 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Sun Jan 12, 2003 9:42 am
Posts: 103
Any problems using them?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Cd Menus!
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 6:29 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Jul 31, 2004 9:27 pm
Posts: 49
No problems. Only thing I noticed was different from lasttime was that vbrunfile. Besides that no problem.
Thanks a lot!

Shalkar


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 6:40 pm 
Offline
Knight Status

Joined: Wed Jul 21, 2004 5:04 pm
Posts: 429
Location: Behind you!
Speaking of which, how did the AGD's make the autorun menus? What program did they use?

_________________
I actually died years ago; this is just a series of server scripts pretending to act like me.
Go check out my blog.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 10:49 pm 
Offline
Royal Servant Status

Joined: Sun Jan 12, 2003 9:42 am
Posts: 103
They didn't make them. I forget who did, but he was nice enough to share them with me.

The vbrunfile is something I added. When I first tried the menus, they wouldn't work on my computer. My visual basic files were out of date, so I had to download that and it worked fine. That was several formats ago, and I didn't have to use it but that one time. Go figure.

If no one else needs them, I'm going to to delete them from my website.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 12, 2004 4:04 pm 
Offline
Peasant Status
User avatar

Joined: Tue Dec 21, 2004 6:11 pm
Posts: 11
Location: France
No-no, don't delete them! I want to download them. Thanks. But.. What's your website? You don't have any in the profile.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group