AGDInteractive - Sierra Adventure Game Remakes Forum
http://www.agdinteractive.com/forum/

Changing Refresh Rate
http://www.agdinteractive.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1640
Page 1 of 1

Author:  Changing Refresh Rate [ Thu Sep 26, 2002 9:35 pm ]
Post subject:  Re: Changing Refresh Rate

Unfortunately, not in the currrent version of KQ1VGA (version2.0), which was compiled over a year ago.<br><br>However, version 3.0 is due out sometime before the end of the year, and solves this issue. <p>Tierra Entertainment<BR><a href=http://www.tierragames.com>http://www.tierragames.com</a></p><i></i>

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/