It is currently Fri Oct 20, 2017 3:34 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem in the castle!
PostPosted: Thu Apr 21, 2011 10:23 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Thu Apr 21, 2011 10:15 pm
Posts: 2
Hello!!!

I need some help, I'm stuck in the castle (if you don't want to read spoilers, I'd advise you to stop reading now ^^)



I'm in the crypt, and I need to open the tomb, but I have to take the cape off, and I can't! Every time I click on it with the hand (in the bag, as I did for the crucifix or the ring, and this worked!) it just describes the cape to me... I'm playing the new KQ2, for mac, perhaps it's a bug, or I need to do something special? (or did I forget how to click? >_<)

Anyway, I'd appreciate your help here ^^
Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem in the castle!
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 4:41 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Aug 10, 2001 6:01 am
Posts: 1717
Location: B├╝hlerzell, Germany
IIRC, you might have to select the cape as inventory item and then click it on yourself.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem in the castle!
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 11:42 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Thu Apr 21, 2011 10:15 pm
Posts: 2
It's working!

Thank you!!! ^^


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group