It is currently Sun Oct 22, 2017 8:27 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problems with resolution/vista
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 4:49 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Tue Aug 26, 2008 4:47 am
Posts: 3
I cannot run the game in 320X200 mode. It only runs in window mode which is incredibly tiny, and unplayable.

I can run in 640 but the graphics look horrible. I waited forever for this and really want to play it in the correct graphics. Any suggestions?

I updated to the latest drivers and everything..

Note: my brother is on vista and has the same problem.

I have an ATI radeon 2400 pro.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems with resolution/vista
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 9:30 am 
Offline
Forum Administrator
User avatar

Joined: Tue Sep 25, 2001 8:28 pm
Posts: 11434
Location: The Netherlands
Have you tried playing with the other graphic settings in the setup, like the filters?

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems with resolution/vista
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 11:10 am 
Offline
The Prince of Shapeir

Joined: Tue May 08, 2001 4:12 am
Posts: 8872
Location: Phobos
Instead of upping the resolution directly, try selecting the '2x nearest-neighbour filter' from the 'graphics filers' drop-down menu in the winsetup.exe (accessible by clicking the 'Setup' button from the menu launcher).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems with resolution/vista
PostPosted: Wed Aug 27, 2008 1:38 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Tue Aug 26, 2008 4:47 am
Posts: 3
Yes I can play with the other filters, but they are the same graphics at the 640 resolution. It dosen't look nearly as crisp as the correct default resolution? Am I up creek without a paddle? ;/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems with resolution/vista
PostPosted: Wed Aug 27, 2008 1:40 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Wed Dec 11, 2002 11:37 am
Posts: 27
chuea wrote:
Yes I can play with the other filters, but they are the same graphics at the 640 resolution. It dosen't look nearly as crisp as the correct default resolution? Am I up creek without a paddle? ;/


Well, the 2x filter does just that. Makes a one pixel square become a four pixel square, making everything twice as large. There's no way to "gain" extra detail by upping the resolution.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems with resolution/vista
PostPosted: Wed Aug 27, 2008 1:47 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Tue Aug 26, 2008 4:47 am
Posts: 3
I wasn't really trying to up the resolution. I just wanted to find a way to play at the correct resolution.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group