AGDInteractive - Sierra Adventure Game Remakes Forum
http://www.agdinteractive.com/forum/

Using map in Raseir
http://www.agdinteractive.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=12485
Page 1 of 1

Author:  Eric Banyon [ Tue Aug 26, 2008 1:52 pm ]
Post subject:  Using map in Raseir

Not for instant travel, but you can at least use it as a reference for navigating. THANK YOU, all creators of this game for making that modification. It was so very easy to get lost in there before.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/