It is currently Mon Dec 18, 2017 4:49 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't export from QFG1 VGA?
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 6:01 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Tue Aug 26, 2008 5:56 pm
Posts: 2
hey I just beat the original VGA version of QFG1 on my thief, and it just sends me to a throne room saying Im a hero with a whole bunch of people and nothing happens. I don't get the option to export my character >.< I updated the game and stuff, its just not showing up. Im just sitting there in the throne room with just the option to use the eye icon on people in the room.

Any help?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't export from QFG1 VGA?
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 6:02 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Aug 10, 2001 6:01 am
Posts: 1718
Location: B├╝hlerzell, Germany
Don't use the mouse at all for a while, and the scene will end. Then you'll get the chance to export.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't export from QFG1 VGA?
PostPosted: Tue Aug 26, 2008 6:04 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Tue Aug 26, 2008 5:56 pm
Posts: 2
Cool, it worked, lol, thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group