It is currently Fri Oct 20, 2017 12:34 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Got QFG2 remake, but it's playing original??
PostPosted: Sat Apr 02, 2011 2:57 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Apr 02, 2011 2:54 pm
Posts: 2
I'm using Dosbox to try and play the QFG2 remake, but it always plays the original version. Does anyone know why this is? I really want to play the remake.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Got QFG2 remake, but it's playing original??
PostPosted: Sat Apr 02, 2011 3:07 pm 
Offline
The Prince of Shapeir

Joined: Tue May 08, 2001 4:12 am
Posts: 8872
Location: Phobos
You'll need to download the remake from our site at www.AGDInteractive.com. Just click on the "games" page and follow the links.

It's a Windows program, so once installed, you don't need to use DosBox to get it running. Simply click the new Quest for Glory II icon that was placed on your desktop during the installation process and that should run the launcher than will allow you to play the game.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Got QFG2 remake, but it's playing original??
PostPosted: Sat Apr 02, 2011 3:08 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Sat Apr 02, 2011 2:54 pm
Posts: 2
Thanks, I'll try that.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group