It is currently Thu Oct 19, 2017 4:05 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Magically stopped working.
PostPosted: Sat May 18, 2013 5:44 pm 
Offline
Peasant Status

Joined: Fri Oct 24, 2008 9:54 pm
Posts: 2
I got this game when it first came out and started to play it just fine. I had a lot of classes at the time and was unable to finish it. Now that I have time I clicked on the ole shortcut to start the game again (on the same computer, no changes done) and it just magically stopped working. I get the error:
Unable to initialize your audio hardware.
{problem: failed to init digital sound driver}

It worked before but just stopped for no apparent reason. I have reinstalled it and tried dosbox...nothing worked. Any ideas?

cpu: AMD 2.2 ghz dual core
GPU: Nvidia 260 gtx
4 gigs ram
build in sound card


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magically stopped working.
PostPosted: Tue May 21, 2013 5:16 am 
Offline
The Master of All Things Musical
User avatar

Joined: Tue Aug 20, 2002 8:57 pm
Posts: 4025
Location: Manitoba, Canada
It's not a DOS game. DOSBox will not work. Run the winsetup.exe and make sure the right audio device is selected maybe.

_________________
01010100 01101000 01100101 00100000 01100011 01100001 01101011 01100101 00100000 01101001 01110011 00100000 01100001 00100000 01101100 01101001 01100101 00101110


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magically stopped working.
PostPosted: Sun Feb 22, 2015 9:00 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Sun Feb 22, 2015 8:56 am
Posts: 1
MusicallyInspired wrote:
It's not a DOS game. DOSBox will not work. Run the winsetup.exe and make sure the right audio device is selected maybe.


I have the same issue, for all the kings quest and the QFG II game. I try every single audio option for sound and midi and all the combos an it never works. Every game after it finishes installing gives me the audio error right away. I would love to play these games again but it is not looking good for me. I hope some one can help us!

Attachment:
File comment: Error
sierraaudio.jpg
sierraaudio.jpg [ 29.54 KiB | Viewed 899 times ]


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group