AGDInteractive - Sierra Adventure Game Remakes Forum
http://www.agdinteractive.com/forum/

King's Quest II SCI in your browser
http://www.agdinteractive.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=15368
Page 1 of 1

Author:  MusicallyInspired [ Wed May 25, 2011 12:05 am ]
Post subject:  King's Quest II SCI in your browser

The SCI Programming Community website has added a new feature: the ability to play in-progress SCI games right in your browser using jDOSBox. I've added the current build of King's Quest II SCI for all to play. Try it out! It's completable up until the top of the quartz tower where the lion resides. Many things are still missing or buggy but you can get an idea for how it's coming along.

Play King's Quest II SCI in your browser!

Author:  DrJones [ Wed May 25, 2011 2:18 pm ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

Sweet! I managed to be eaten by a wolf. :D
I couldn't get the basket from the mailbox, though, must be one of those parts that are still missing. I love how it's shaping up! :)

Author:  MusicallyInspired [ Wed May 25, 2011 7:21 pm ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

Actually, you can. Currently I'm having problems with the SCI parser understanding the phrase "get basket of goodies". It does, however, recognize "get goodies basket". It should be smart enough to understand that sentence with the additional preposition means the same thing but it doesn't. It's maddening.

Author:  fluxmaster [ Wed Jul 13, 2011 3:31 am ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

I am trying to play this game but get the following error:

Image

Author:  Collector [ Wed Jul 13, 2011 5:43 am ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

You will have to wait for the webmaster to get around to fixing it. He is aware, but also busy.

Author:  fluxmaster [ Wed Nov 16, 2011 7:39 pm ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

It's working now. However, I can't figure out where my saved games are going. It says E:\BLACK, but I don't have an E drive on my machine.

Author:  Collector [ Thu Nov 17, 2011 5:37 am ]
Post subject:  Re: King's Quest II SCI in your browser

It is just using a Java port of DOSBox. "E:" is the emulated mounted hard drive. The save games are probably moot, anyway, as the game is is far from complete. It is only a demo. You will have to wait for the game to be finished.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/