It is currently Tue Oct 17, 2017 7:48 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed May 25, 2011 12:05 am 
Offline
The Master of All Things Musical
User avatar

Joined: Tue Aug 20, 2002 8:57 pm
Posts: 4025
Location: Manitoba, Canada
The SCI Programming Community website has added a new feature: the ability to play in-progress SCI games right in your browser using jDOSBox. I've added the current build of King's Quest II SCI for all to play. Try it out! It's completable up until the top of the quartz tower where the lion resides. Many things are still missing or buggy but you can get an idea for how it's coming along.

Play King's Quest II SCI in your browser!

_________________
01010100 01101000 01100101 00100000 01100011 01100001 01101011 01100101 00100000 01101001 01110011 00100000 01100001 00100000 01101100 01101001 01100101 00101110


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed May 25, 2011 2:18 pm 
Offline
Trusty Riding Saurus
User avatar

Joined: Mon Sep 24, 2007 10:02 pm
Posts: 1100
Sweet! I managed to be eaten by a wolf. :D
I couldn't get the basket from the mailbox, though, must be one of those parts that are still missing. I love how it's shaping up! :)

_________________
The moat monsters appreciate your good taste.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed May 25, 2011 7:21 pm 
Offline
The Master of All Things Musical
User avatar

Joined: Tue Aug 20, 2002 8:57 pm
Posts: 4025
Location: Manitoba, Canada
Actually, you can. Currently I'm having problems with the SCI parser understanding the phrase "get basket of goodies". It does, however, recognize "get goodies basket". It should be smart enough to understand that sentence with the additional preposition means the same thing but it doesn't. It's maddening.

_________________
01010100 01101000 01100101 00100000 01100011 01100001 01101011 01100101 00100000 01101001 01110011 00100000 01100001 00100000 01101100 01101001 01100101 00101110


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed Jul 13, 2011 3:31 am 
Offline
Knight Status

Joined: Sun Jul 13, 2003 6:47 pm
Posts: 260
Location: The parallel Flux Universe
I am trying to play this game but get the following error:

Image

_________________
Repline Meadow Software

The Fluxmaster


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed Jul 13, 2011 5:43 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Thu Jul 03, 2003 1:16 pm
Posts: 34
You will have to wait for the webmaster to get around to fixing it. He is aware, but also busy.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Wed Nov 16, 2011 7:39 pm 
Offline
Knight Status

Joined: Sun Jul 13, 2003 6:47 pm
Posts: 260
Location: The parallel Flux Universe
It's working now. However, I can't figure out where my saved games are going. It says E:\BLACK, but I don't have an E drive on my machine.

_________________
Repline Meadow Software

The Fluxmaster


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: King's Quest II SCI in your browser
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 5:37 am 
Offline
Peasant Status

Joined: Thu Jul 03, 2003 1:16 pm
Posts: 34
It is just using a Java port of DOSBox. "E:" is the emulated mounted hard drive. The save games are probably moot, anyway, as the game is is far from complete. It is only a demo. You will have to wait for the game to be finished.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group